• scheidersweg 2a, 1731 lx, Winkel

  telefoon: +31 (0)224 541 541

 • Schrijnwerkersweg 4, 1786 PC Den Helder

  Telefoon: +31 (0)223 637 747

Texel

 Handelend onder de namen Beers – Van der Eijk en Verenigde Texelse Beurtdiensten (VTB), wordt al ruim 30 jaar vanuit ons goed bereikbare locatie op Industrieterrein ’t Kooypunt in Den Helder, de noordkop en het eiland Texel meerdere malen per dag bediend. De jarenlange ervaring met alle soorten van transport van en naar het eiland, maakt Beers Winkel tot:

 

De Texel-vervoerder van Nederland!

Voor 10.00 aangeleverd in Den Helder is de zelfde dag nog op zijn bestemming op Texel!

 

Beers Winkel verzorgd niet alleen palletdistributie op Texel maar voorziet ook in geconditioneerd transport en overslag. Beers heeft in Den Helder de beschikking over een overslaglocatie aan de rand van de stad. Hier kunt u uw goederen overslaan maar ook voor langere periodes opslaan. Ook bieden wij u de mogelijkheid om uw producten in Winkel aan te leveren. Beers Winkel verzorgd voor u dan de laatste kilometers naar Den Helder d.m.v. van een dagelijkse pendel. Hiermee kan een aanzienlijke besparing op de kilometers worden gerealiseerd.

 

Door gebruik te maken van onze bespaart u aanzienlijk op bootkosten en op hieruit voortvloeiende uren. Veel bedrijven maken dan ook gebruik van onze diensten. Doordat we meerdere malen per dag met verschillende voertuigen naar Texel gaan, wordt uw zending meestal dezelfde dag al aanboden op het eiland. Uiteraard kunnen wij ook uw zending afhalen. Wij hebben goede aansluitingen met onze overige transportdiensten.

 

 

Koeltransport en vriestransport

 • HACCP gecertificeerd
 • In afwachting van doorvoer worden uw goederen opgeslagen in speciaal hiervoor ingerichte koel en/of vriescel

 Winkel bevoorrading

 • Dagelijks vanaf ’s morgens vroeg bevoorrading van food en non-food.

 Huif- en kooiaap transport 

 • Transport van uiteenlopende ladingen via zij- en bovenkant 
 • Laad-/ losmogelijkheden middels eigen meeneem heftruck

 Transport van uw vakantiespullen

 

Webwinkel logistiek

 • Beers Winkel is ook op Texel: Uw partner in Webwinkel logistiek. Heeft u een webshop en kost  het logistieke proces  u veel tijd en geld ? Uitbesteden van uw logistiek aan Beers is dan serieus het overwegen waard. U kunt zich volledig richten op uw specialisme: uw klanten, uw webshop en uw producten. Het logistieke vak is óns specialisme.
  Beers Winkel, uw partner in Weblogistiek.

 

Verhuizen

 • Verhuizen naar Texel, of naar het vaste land? Of verhuizen op Texel? Uiteraard hebben wij ook perfecte mogelijkheden voor verhuizingen van en naar het eiland.